Mijn verhaal

OVER MIJ

MIJN VERHAAL


Ik ben Luuk Wijering en in 2019 gestart met Aardkracht Tuinen. Ik ben geboren en getogen in Twente en een echt natuur- en buitenmens. Dat heb ik van mijn ouders meegekregen. Geregeld ging ik met mijn vader mee vogels spotten of op exercursie. Stiekem was ik dan meer bezig met het vangen van sprinkhanen en kikkertjes dan dat ik aandacht had voor de vogels.


Na de middelbare school ben ik naar Nijmegen verhuisd voor mijn studie. Ik heb de bachelor Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit afgerond en ik ben vervolgens de master Clinical Human Movement Sciences gaan doen. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar stage gelopen in Nieuw Zeeland. Daar trok ik ieder vrij moment de natuur in: huttentochten maken door de wildernis, trail runnen, bergen beklimmen, etc. Eenmaal terug in Nederland miste ik de trektochten in de natuur en de vrijheid die me dat gaf. Ik werd me bewust dat hoewel ik mijn studie erg leuk vond, hier niet mijn passie lag. Ik wilde niet meer de hele dag binnen achter de computer of in het laboratorium werken, ik wilde naar buiten. De twijfel sloeg toen toe. Ik had geen idee wat ik na mijn studie wilde doen.


In die periode verhuisde ik naar een huis met een enorm verwilderde tuin. Zonde vond ik, dus ik besloot deze aan te pakken. 's Ochtends ging ik 'even een uurtje' aan het werk en verbaasd keek ik dan 'een uur'  later op mijn horloge om te zien dat het al half vier was en ik vergeten was te lunchen. Ook tijdens het afronden van mijn studie was ik ieder vrij uurtje in de tuin te vinden. Het werk gaf me enorm veel voldoening en het resultaat mocht er zijn. Ik had een nieuwe passie ontdekt en ik wist nu wat ik wilde: als hovenier aan de slag gaan.


'Tuinvrouw van Nature' gaf me deze kans en die verandering heeft mij goed gedaan. Sindsdien ga ik elke dag met ontzettend veel plezier aan het werk en na een lange werkdag heb ik alweer zin in de volgende dag. Ik ben dankbaar dat ik die kans heb gekregen en dat ik help iets moois te creëren waar de klant blij mee is en waar flora en fauna floreren. In 2019 was de tijd rijp om een eigen bedrijf te starten en voor mezelf te beginnen. Een nieuw hoofdstuk van mijn leven is aangebroken. Wil je meer over me weten? Ik zou het leuk vinden als je me volgt! Dat kan via facebook en instagram. Ook post ik zo nu en dan op mijn blog

Copyright © All Rights Reserved


Contact Informatie

06-18570506